Kom tætterepå dine kunder

Der er flere annonceringsmuligheder i Retail Mag. Du kan nå bredt ud via annoncering i de to årlige udgaver af magasinet eller den månedlige nyhedsmail – eller en kombination af begge.

Book annoncering

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Læserne befinder sig primært på top- og mellemlederniveau. Med en annonce får du direkte adgang til at kommunikere dit budskab ud til beslutningstagerne.

Mediet er abonnementsbaseret, hvorfor målgruppen er yderst fokuseret. Som annoncør vil du derfor opleve et minimalt kontaktspild.

Retail Mag tilbyder både online- og printannoncering i henholdsvis den månedlige nyhedsmail og de to årlige udgaver af magasinet.

rm

Magasiner

Retail Mag henvender sig til alle, der har behov for baggrundsviden og input til udvikling.

Magasinet er ikke branchespecifikt, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends. Du kan blandt andet læse mere om:

  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips  til visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

Retail Mag udkommer to gange om året i april og oktober, hvor der er mulighed for annoncering. Se alle specifikationer ved at klikke på linket herunder.

Når du har en annonce med i det trykte magasin, får du også mulighed for helt gratis at få en bannerannonce (300 x 250 px) med på alle artikler fra den gældende udgivelse, når de lægges online. Banneret vil være online indtil næste udgivelse af det trykte magasin udkommer.

Priser & specifikationer →
Retail Mag
nyhedsmail

Nyhedsmail

I den månedlige nyhedsmail får du en opsamling på aktuelle tendenser inden for retail direkte i din indbakke.

Nyhedsmailen har en gennemsnitlig åbningsrate på over 30 procent, og et annoncebanner i nyhedsmailen vil derfor opnå stor eksponering. Der er mulighed for tilkøb af forskellige annonceplaceringer i nyhedsmailen.

Se specifikationer for annoncering i nyhedsmailen her.

Priser & specifikationer →

Udgivelser 2022

No. 1 – 2022
Udkommer: 30. marts 2022
Annoncedeadline: 14. marts 2022

No. 2 – 2022
Udkommer: 3. oktober 2022
Annoncedeadline: 19. september 2022

Book annoncering

Det er ikke bindende at sende en annoncebooking via formularen.

Priser & specifikationer →
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.