Læs online

Du kan altid læse den seneste udgave online

Magasinet Retail Mag udkommer to gange årligt, og du kan her læse indholdsfortegnelsen for den seneste udgave af Retail Mag. Artiklerne fra de trykte magasiner kan også læses online som en del af dit abonnement.

Seneste udgave

2021

Seneste udgaver

Her ser du alle udgaverne af Retail Mag. Klik på en udgave for at læse den. Dette kræver login, som du får, når du har et abonnement. Læs mere om muligheden for et abonnement her.

No. 1 – 2021
Udgives 20.04.21

No. 2 – 2021
Udgives 01.10.21

Indhold

Retail Mag 01 2021

Et nyt årti
Det næste årti vil vi se en bevægelse mod en forretningsform, der handler mindre om logistik, lager og åbningstider, men mere om oplevelser og kuratering.

Bring forretningen til folket
I Kina skaber visionære fusioner mellem fysisk detail og digital handel helt nye forretningsformater, der driver ny vækst og er til gavn for alle involverede.

Hvorfor er omnichannel så svært?
Omfanget og kompleksiteten i at få vendt sin organisation mod omnichannel er en monumental opgave, der indeholder store udfordringer og nødvendige forandringer.

At konkurrere på pris er at tabe slaget på forhånd
Kundeloyalitet bliver stadig mere flygtig, men de brands, der udelukkende fokuserer på pris som nøglen til at differentiere sig, spiller et farligt spil.

Top 10 unmissable stores
The ten favourite retail concepts from around the world from 2020 features amazing innovation in every sector and points to a vibrant and creative future for retail.

Skab mindeværdige berøringsflader
Få inspiration til, hvordan du kan gribe momentum og dine digitale muligheder – og derved skabe bedre brugeroplevelser end nogensinde før.

Bliver 2021 papkassens år?
Flere brands bør i stigende grad overveje, hvordan de kan prøve noget nyt for at fuldende kunderejsen fra bestilling til levering.

Hvad betyder 5G for retailbranchen?
Med udrulningen af 5G følger en langt større hastighed end hidtil, som kun skaber flere muligheder for retailbranchen fremadrettet.

10 tech trends
Hvad bliver de største digitale tendenser i 2021? Bliv klogere på udviklingen inden for blandt andet no-touch-teknologier, livestreaming og AR-briller.

Læs artiklerne online

Arkiv

Klik på en udgave for at gå til arkivet. Det kræver login (abonnement) at tilgå arkivet. Læs mere om et abonnement her.

2020

2019